Sander Maarleveld

Sander Maarleveld

Eigenaar / sales adviseur

Sander (1973) is oprichter en eigenaar van ALECT. Sander heeft zijn commerciële ervaring opgedaan bij grote (inter)nationale bedrijven als Accenture en Ordina. Als account manager en business development manager heeft hij vele acquisitieprocessen (be)geleid en succesvol afgerond. Daarbij heeft hij veel kennis en praktijkervaring opgedaan met het gehele commerciële proces van leadgeneratie tot contractuitvoering.

De sterke punten van Sander liggen op het gebied van het opbouwen en onderhouden van een goed relatienetwerk, het vertalen van de klantwensen naar winnende proposities en het inrichten van een goed commercieel proces wat de basis vormt voor succesvolle acquisities.

Daarnaast gebruikt hij zijn analytische vermogen om problemen te analyseren en praktisch toepasbare oplossingen aan te dragen. Als personal coach zal Sander net wat dieper doorvragen om tot de kern van het ontwikkelgebied te komen. Vertrouwen, openheid en eerlijkheid zijn daarbij belangrijke kernwaarden. Bij het uitvoeren van opdrachten staat het resultaat en de klanttevredenheid voorop.

sander.maarleveld@alect.nl

+31 6 14612085